Громади Локачинщини залучили 414 тисяч гривень роздрібного акцизу

31 Серпня 2021, 11:36
сплатили 414 тисяч гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції СТАТИСТИКА 971
сплатили 414 тисяч гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції

До місцевих бюджетів громад на території Локачинського району в січні-липні 2021 року сплатили 414 тисяч гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Сума сплаченого роздрібного акцизу майже на 38,6 відсотка перевищує торішні показники. Про це видання Район.Локачі повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

«Лише товар, що перебуває у легальному обігу, відповідає стандартам якості й не становить загрози життю та здоров’ю споживачів», – наголошують у податковій службі краю.

Перевірити законність реалізації алкогольних напоїв чи тютюнових виробів може кожен, якщо поцікавиться у продавця про ліцензію на такий вид діяльності та перевірить наявність суми роздрібного акцизу у фіскальному чеку.

Про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованими марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просять негайно інформувати за номером телефону в місто Луцьк (0332) 77 71 31 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області). 

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою: місто Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Читайте також: Локачинські землевласники сплатили 5,5 мільйона гривень плати за землю

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024