Нагороди, слова подяки та фуршет: як волинських підприємців вітали з професійним святом

04 Вересня 2021, 15:24
Волинських підприємців привітали із професійним святом 6266
Волинських підприємців привітали із професійним святом

Напередодні Дня підприємця Волинська торгово-промислова палата зібрала партнерів, бізнесменів, членів палати та представників влади, щоб вручити відзнаки волинському бізнесу і привітати з професійним святом.

Святковий захід відбувся 2 вересня у готельно-ресторанному комплексі «Острів».

День підприємця в Україні традиційно відзначають у першу неділю вересня. Це свято людей, які вирішили втілити в життя власні ідеї, створюючи команди, товари, послуги та успішні бренди.

Президент Волинської ТПП Олександр Смолич привітав бізнесменів з прийдешнім святом і поділився приємною новиною – палата поповнилася новими учасниками.

 «Це професійне свято тих людей, які є по своїй суті творцями. Вони, не боячись нічого, генерують ідеї і не бояться втілювати їх у життя. Так вони створюють нові робочі місця і дають можливість працювати іншим людям. Тому підприємці такі цінні для держави.

Ці люди не тільки вміють заробляти гроші, а й правильно вкладати, розвиваючи громади. Дякую за вашу роботу і вашу соціальну відповідальність», – зазначив Олександр Смолич і вручив членські квитки новим членам палати.

Олександр Смолич

Новими членами палати стали:

  • ТзОВ «ААСЕРВ Україна» (комплексні послуги у сфері бухгалтерського обліку та аудиту);
  • Підприємець Віталій Оксенюк (комплексний маркетинг для малого та середнього бізнесу);
  • КП «Волиньприродресурс» (добування корисних копалин та розробка кар’єрів);
  • Приватно-виробниче підприємство «Оазис» (торгівля сільськогосподарськими машинами та устаткуванням);
  • ТМ MFT (перше українське виробництво засобів догляду за порожниною рота, провідний виробник зубних паст, ополіскувачів тощо);
  • ТОВ «ВБФ Берест» (виробництво меблів).



«Волинська торгово-промислова палата – це місце, де ви завжди можете заручитись підтримкою у вирішенні будь-яких ваших питань, адже Волинська ТПП – це надійний партнер для вашого бізнесу», – зауважила модераторка заходу, президентка Жіночої ділової палати Волині Ірина Галімська.

Ірина Галімська

Також привітав зі святом і вручив почесні грамоти волинським підприємствам голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

«Підприємці – це ті суб’єкти, які формують міські, районні та обласний бюджети. Навіть у період пандемії було лише часткове невиконання бюджету. Знову починають працювати підприємці, підприємства, великий та малий бізнес, і знову є надходження до бюджету.

Нам хочеться, щоб цих надходжень було ще більше. Ми постійно працюємо, аби завести бізнес і зробити комфортні умови для його роботи на території Волинської області. Тому працюйте, долучайтесь, від нас точно не буде ніяких перешкод», – звернувся до присутніх Григорій Недопад.

Григорій Недопад

Нагороди від голови Волинської обласної ради отримали такі підприємства:

  • ТзОВ «Волинь-Кальвіс» (виготовлення та реалізація твердопаливних котлів);
  • ПрАТ «Сяйво» (виробництво металевих виробів, завіс, кріплень, водостічних труб, елементів снігозахисту);
  • ТзОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» (виробництво електроустаткування для двигунів та транспортних засобів);
  • ТзОВ «ВолВест Груп» (діяльність у різних сферах – від ритейлу до виробництва, сфери розваг та послуг).

Виконувач обов’язків керівника управління економічного розвитку та торгівлі Волинської облдержадміністрації Андрій Ткачук теж привітав присутніх з Днем підприємця.

«Ми намагаємося спільно з торгово-промисловою палатою і з Волинською обласною радою створювати максимально сприятливі умови для розвитку бізнесу на Волині.  Ви не тільки даєте нові робочі місця, а й створюєте бренди, чим підсилюєте унікальний бренд Волинської області. Ви створюєте продукти, які конкурентні на зовнішніх ринках, що дозволяє нам нарощувати експорт», – зазначив Андрій Ткачук.

Андрій Ткачук

Подяки від облдержадміністрації отримали:

  • ТзОВ «Теріхем Тервакоскі» (виробництво поліпропіленових плівок різних типів та їх збут);
  • ТзОВ «Кроноспан УА» (виготовлення деревостружкових плит).

Міський голова Нововолинська Борис Карпус запросив бізнес інвестувати у Нововолинськ.

«Запрошую інвестувати у Нововолинськ. Ми максимально відкриті. Я сам був підприємцем, тому розумію, що за голосним закликом інвестувати у Нововолинськ стоїть кадрова політика. Ми разом будемо з вами вирішувати це питання», – мовив Борис Карпус.

Зліва - Борис Карпус

Він вручив відзнаки таким підприємствам:

  • ТзОВ «ВІКІ» (виготовлення косметичних засобів, бренд «PROFIStyle»);
  • ТзОВ «Волинська меблева компанія – Україна» (виробництво меблів).

Міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка запевнив, що теж відкритий до діалогу з бізнесом:

«Дякую всім, хто робить внесок у бюджет Володимира-Волинського. Хочу запевнити, що ми відкриті до діалогу і готові створювати умови, щоб на території громади, яку я очолюю, по максимуму створювалися робочі місця за вашого сприяння».

Ігор Пальонка

Подяки від Ігоря Пальонки отримали:

  • ТзОВ «Гербор-Холдинг» (виробництво сучасних корпусних меблів);
  • ТзОВ «Володимир-Волинський хлібзавод» (виробництво хліба та хлібобулочних виробів).

Заступниця мера Луцька Ірина Чебелюк теж привітала присутніх і передала вітання від Ігоря Поліщука:

«Підприємці – це люди, які беруть на себе високу відповідальність на власний страх і ризик організувати бізнес, втілити в життя свої ідеї, а головне – щоб отримати прибутки.

Бажаю всім тим, хто працює на теренах міста, сплачує податки і долучається до всіх діяльностей на території нашої громади, щоб наша з вами спільна робота була приємним відкриттям для ваших споживачів, для мешканців не лише нашої громади, а й всієї області, а також України», - зазначила Ірина Чебелюк.

Ірина Чебелюк

Нагороди отримали:

  • ПАТ «Луцькавтодор» (будівництво та ремонт автошляхів);
  • ПП «ПРАГМАТЕК» (виробництво кузовів для автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів).

Представник Волинської митниці Петро Федонюк подякував експортерам за хорошу роботу і вручив почесні грамоти таким підприємствам:

  • ТзОВ «Кроноспан УА»;
  • ПАТ «SKF Україна» (виробництво підшипників).

Президентка Жіночої ділової палати Волині Ірина Галімська своєю чергою подякувала підприємствам-членам палати за багаторічну плідну співпрацю. Тож ще вісім підприємств отримали подяки.

В номінації «За багаторічну плідну співпрацю» нагороди отримали:

  • ТзОВ «Фармаком ЛТД» (роздрібна торгівля фармацевтичними товарами);
  • ТзОВ «Імперія жирів» (виробництво м’яких маргаринів).

В номінації «Ділова репутація» нагородили:

  • ПП «Мідас-Трейд» (виробництво тари з пластмас);
  • Підприємство «Логос Еко» (дистрибуція мастильних матеріалів та торгівля автотоварами);
  • ФОП Сергій Кашуба (виробництво косметичних засобів, ТМ Mr.Scrubber).

В номінації «За вагомий розвиток експорту українських товарів» відзнаки отримали:

  • ПрАТ VGP, торгова марка «РУТА» (виробництво паперової продукції);
  • ПП «Тигрес» (виробництво та торгівля дитячими іграшками).

В номінації «За розвиток органічного виробництва в регіоні» нагороду отримало ТОВ «Старий Порицьк» (виробництво органічної молочної продукції).

Як наголосила Ірина Галімська, Волинська ТПП активно сприяє розвитку жіночого підприємництва. І нагадала, що влітку на Волині запрацювала Жіноча ділова палата Волині. Також у Луцьку вже відбувся Перший жіночий економічний форум.

Тож присутніх привітала й президентка Жіночої ділової палати України Наталія Карпенчук-Конопацька:.

«Бути підприємцем – це завжди непросто. Бути жінкою-підприємицею – це вдвічі складніше, бо це подвійне навантаження і подвійна відповідальність. Бо це відповідальність бути хорошим керівником, а потім – гарною дружиною і мамою. Бажаю вам іти вперед, не зважаючи ні на що».

Наталія Карпенчук-Конопацька нагородила:

  • ФОП Людмила Патіюк (роздрібна торгівля панчішно-шкарпетковими виробами);
  • ТзОВ «Вігор Луцьк» (ремонт і технічне обслуговування машин).

Директор комерційного сектору Credit Agricole Bank Остап Пудляк, директор регіонального відділення банку в Луцьку Сергій Заворотько розповіли про переваги співпраці з банком як фізичним особам, так і бізнесу в цілому та нагородили ТзОВ «Забіяка», що виробляє ковбасні вироби.

Бізнес-тренерка з міста Київ Юлія Юдіна, експертка і консультантка з ділового, світського та протокольного етикетів виступила перед присутніми з авторським майстер-класом «Апгрейд матриці сервісу у 2021 році».

Спікерка пояснила, як змінилася поведінка споживача в постковідний період, чому програми лояльності перестали працювати та в який спосіб можна втримати клієнта.

«Сервіс зараз виходить на перше місце і задоволений клієнт приводить з собою нових. Людина йде туди, де підкреслюють її значущість, розважають, дарують позитивну емоцію, і комплексно вирішують всі її проблеми», – головна теза виступу тренерки.

Після всіх офіційних привітань і майстер-класу від Юлії Юдіної представники волинського бізнесу спілкувалися і знайомилися за фуршетом.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024