Адміністратори ЦНАПу у Володимирі вперше відсвяткували професійне свято

07 Вересня 2021, 15:10
Колектив ЦНАПу 849
Колектив ЦНАПу

Працівників Центру надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському 6 вересня привітали з професійним святом.

Від імені міського голови адміністраторів привітала керуюча справами міськвиконкому Ірина Лошенюк.

 Ірина Лошенюк привітала працівників ЦНАПу з річницею прийняття закону «Про адміністративні послуги» та адміністраторів з професійним святом, котре цьогоріч вони святкують уперше, адже Кабмін погодив запровадження в Україні Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг лише кілька місяців тому.

 Керуюча справами міськвиконкому відзначила важливу місію, яку виконують працівники ЦНАПу, щодня надаючи жителям громади адміністративні послуги, та побажала усім отримувати від роботи лише позитивні емоції, вдячних відвідувачів, пошани від керівництва та нових професійних звершень.  

 За високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди 9-ї річниці прийняття Закону України «Про адміністративні послуги» керуюча справами міськвиконкому Ірина Лошенюк вручила подяки міського голови адміністраторам ЦНАПу Марії Ковальчук та Наталії Нахватюк.

До привітального слова долучилась директор управління «ЦНАП» Алла Троць, котра відзначила, що досягати позитивних результатів у роботі центру вдається виключно завдяки дружній співпраці усього колективу. Побажавши колегам усіляких гараздів, очільниця ЦНАПу вручила подяку Західного міжрегіонального управління міністерства юстиції начальнику відділу з питань державної реєстрації Ользі Козачук.

Довідково:

 ЦНАП у Володимирі-Волинському почав працювати 1 червня 2013 року. На той час, центр, де працювали всього два адміністратори, знаходився за адресою Івана Франка, 8. Нині у ЦНАПі, що знаходиться у приміщенні на Устилузькій, 17 уже стає тісно, адже тут працюють 16 фахівців з яких 11 адміністраторів, котрі надають 239 адмінпослуг.

Читайте також: На стадіоні Володимира у жовтні обіцяють вкласти поліуретанові доріжки

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024