Ремонт дороги Локачі – Війниця: провели тендер та визначили переможця

08 Вересня 2021, 12:40
Локачі. Фото зі сторінки Олександра Барабошка 1398
Локачі. Фото зі сторінки Олександра Барабошка

Визначили переможця тендеру на ремонт дороги «Локачі – Війниця». 

Про це повідомив блогер, громадський діяч Олександр Барабошко, який родом із Локачинщини. 

На ремонт дороги Війниця – Локачі, яка перебуває у державній власності, проєктно-кошторисну документацію на ремонтні роботи виготовили ще у 2018 році за кошти з районного бюджету, навесні 2021 року Локачинська ТГ разом із Затурцівською ТГ оплатили 29 тисяч гривень на проведення експертизи проєктно-кошторисної документації.

Тендер по ремонту цієї дороги був оголошений ще 8 квітня, але до вересня його періодично зривали, з'являлися скарги учасників. 

«Весь цей час сторінка тендеру була однією з перших яку я відкривав кожен ранок щоб відслідковувати перебіг подій. Вчора нарешті були проведені торги і нарешті визначений переможець. Люди в цих селах не вірять, що Велике будівництво прийде до них. Знову обдурять, заберуть гроші назад - це типові меседжі. Я публікую ці жахливі фото колись типової буденності і вже чекаю коли зможу поділитись колажем було-стало», – пише Олександр. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що  Жителів району закликають підписати бланки, аби відремонтували дорогу Скобелка – Локачі – Війниця, пізніше Продовжили збір підписів, аби відремонтували дорогу Скобелка – Локачі – Війниця.

Нещодавно ми повідомляли, що Ремонт дороги Війниця — Локачі затягують через скарги фірм-учасників тендеру.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024