В Острозі проведуть оцінку прогресу Рівненської області у досягненні Цілей сталого розвитку

11 Вересня 2021, 13:00
Команда “Вокс Україна” та Державна служба статистики України у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні зробили пілотний розрахунок прогресу областей України в досягненні Цілей сталого розвитку на основі наявних даних. 1580
Команда “Вокс Україна” та Державна служба статистики України у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні зробили пілотний розрахунок прогресу областей України в досягненні Цілей сталого розвитку на основі наявних даних.

У стінах Острозької міської ради 16 вересня о 12:30 проведуть захід, спрямований на збільшення ефективності у досягненні Цілей сталого розвитку Рівненської області.

Про це повідомляє Вокс Україна.

Під час події презентуватимуть результати Рівненської області та порівнюватимуть їх із середніми по Україні, щоб побачити, де область може стати прикладом для інших, а в яких напрямках ще потрібно докласти зусиль. За словами організаторів, ці дані можуть стати якісним дороговказом як для Рівненської області, так і для Острозької територіальної громади у пошуку сфер, які потребують особливої уваги і контролю, а також для розвитку збору статистики на рівні області та ОТГ.

«Нiкого не залишити осторонь — фундаментальний принцип досягнення Цілей сталого розвитку. Він стосується не лише вразливих груп людей, але й різних територій, які можуть мати різні передумови та перешкоди для прогресу за сімнадцятьма Цілями сталого розвитку. Цього року команда “Вокс Україна” та Державна служба статистики України у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні зробили пілотний розрахунок прогресу областей України в досягненні Цілей сталого розвитку на основі наявних даних.», – пишуть організатори.

Програма заходу:

12:30 - 13:00 — Початок реєстрації, вітальна кава

13:00 - 13:10 — Вітальне слово, представник Острозької міської ради

13:10 - 13:30 — Презентація дослідження, Віра Іванчук, аналітикиня "Вокс Україна"

13:30 - 13:50 — Сесія питань та відповідей, коментарі учасників

13:50 - 14:00 — Завершальне слово

14:00 - 14:30 — Обговорення презентації та фуршет

Модератор: Ксенія Алеканкіна, старша аналітикиня “Вокс Україна”.

Для участі у події необхідно зареєструватися за цим посиланням та отримати підтвердження участі від організаторів.

Подія підтримується в рамках проєкту ПРООН "Громадянське суспільство для розвитку демократії та прав людини в Україні", що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024