284 позови: «Луцьктепло» «взявся» за боржників

12 Вересня 2021, 12:00
Позов за борг 1434
Позов за борг

ДКП «Луцьктепло» повідомляє, що відсьогодні нарахування за послуги підприємства, спожиті в серпні доступні для оплати в усіх банках та платіжних системах.

Нагадують, що обов’язком споживача є оплата комунальних послуг в повному обсязі до 20 числа місяця. Про це йдеться на сайті підприємства.

Внести оплату до зазначеної дати також важливо з огляду на умови постачання природного газу, якими, зокрема, від підприємств теплокомуненерго вимагається здійснювати оплату за спожитий газ до 20 числа поточного місяця задля гарантування подальшого постачання палива за найнижчою ціною. Тобто, від платіжної дисципліни споживачів безпосередньо залежить вартість послуг на постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Також наголошують, що відсутність заборгованості за спожиті послуги убезпечує споживачів від додаткових витрат у вигляді збільшення суми боргу на індекс інфляції, 3% річних від простроченої суми, відшкодування судового та виконавчого збору у випадку звернення підприємства до суду щодо захисту своїх порушених прав.

До речі, від початку року юридичний відділ ДКП «Луцьктепло» подав 284 позови та заяви на видачу судових наказів на суму 8,9 мільйона гривень.

Читайте також: Для «Луцьктепла» купили нові автівки

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024