Як відбувався Dmytruk Luchesk Half Marathon у Луцьку

13 Вересня 2021, 15:07
Як відбувався  Dmytruk Luchesk Half Marathon у Луцьку PROMO 2186
Як відбувався Dmytruk Luchesk Half Marathon у Луцьку

Спекотного осіннього дня, а саме – 12 вересня, у Луцьку вшосте відбувся півмарафон Dmytruk Luchesk Half Marathon 2021.

Про це повідомляє «Таблоїд Волині».

«Дмитрук Лучеськ Півмарафон – це не просто бігова подія чи спортивний захід. Це свято, де концентрація особистих перемог, щастя, обіймів, вболівальників та посмішок буде надвисокою», – говорять організатори змагання.

На спортивному дійстві зібралися люди різного віку, гендеру та світогляду, але в цей день їх об'єднувало одне – віра в себе та любов до спорту. У змаганні також брали участь організації: були бігуни з будівельної компанії «Інвестор», кав'ярні UNO, комплексу MOJO, DevBranch та інших.

Марафон розпочався традиційно – з розминки-руханки, яку проводили спортсмени зі студії Lime Fit.

Цього року у марафоні взяла участь вражаюча кількість людей – здавалося, що їм трохи замало місця на головних вулицях Луцька. Всі ретельно готувалися перед забігом: розминалися, пили воду та робили селфі «до».

На дійстві також було чимало атракцій для малечі: локація для футболу та цікавих ігор, кульки, а також яскраві фотозони.

О дев'ятій ранку розпочалося змагання – всі спортсмени стали в колону та почали забіг. Усміхнені, щасливі та, може, трішки сонні – так стартували бігуни у Луцьку. Вже через 17 хвилин на фінішній прямій «засвітилися» три постаті, які прибігли вже за 17 хвилин після початку.

Увійшов у трійку перших на дистанції 5 кілометрів Григорій Хомич.


«Бігти було, в принципі, нормально. Зважаючи на обставини, які трапилися з моїм здоров'ям... Якщо чесно, я не задоволений результатом: немає форми, перехворів за тиждень до цього», – прокоментував спортсмен.

На фініші спортсменів чекали вболівальники: сім'ї, друзі, колеги, які їх підбадьорювали та зустрічали з обіймами і водою. Партнер заходу «Сім23» підготували подарункові пакунки для кожного учасника та учасниці.


Читайте також: «Бігаю в кайф»: учасники Dmytruk Luchesk Half Marathon

Вітаємо найшвидших спортсменів:

21 кілометр:

Русюк Юрій – 1:09:02

Сергій Оксенюк – 1:10:54

Юрій Вихопень – 1:12:12

10 кілометрів:

Валерій Макарук – 34:28

Долинчук Дмитро – 34:40

Литвинчук Сергій – 36:46

5 кілометрів:

Олексієнко Олександр – 17:02

Ханас Володимир – 17:37

Григорій Хомич – 18:12

Як відбувалася подія – дивіться на фото:

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024