Ратнівщина: місцеві громади отримали 11,4 мільйона гривень єдиного податку

18 Вересня 2021, 16:01
Підрахунок податків 1231
Підрахунок податків

Підприємці-спрощенці Ратнівщини протягом січня-серпня 2021 року сплатили до місцевих бюджетів 11,4 мільйона гривень єдиного податку. 

Це на 17,9% більше проти аналогічного періоду торік, інформує Район.Ратне сектор інформаційної взаємодії ГУДПС у Волинській області.

Найбільшу суму єдиного податку до бюджетів громад Ратнівського району сплатили підприємці – фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Внесок цих підприємців-фізичних осіб – майже 11 мільйонів гривень єдиного податку. 

Юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів 320 тисяч гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на 188 тисяч гривень єдиного податку.

«Процес спілкування платників з податковою службою нині активно відбувається в режимі онлайн. Чимало інформації та послуги, яких потребують платники податків, доступні в Електронному кабінеті. Тобто, зі свого персонального комп’ютера можна отримати інформацію з баз даних, роз’яснення чи послугу», – звертають увагу в податковій службі Волині.

Нагадаємо, що спілкуватися з податковою службою дистанційно можна за допомогою сервісу «InfoTAX».

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024