Волинські податківці зустрілися з майбутніми економістами-студентами ЛНТУ

20 Вересня 2021, 13:40
Волинські податківці зустрілися з майбутніми економістами-студентами ЛНТУ 835
Волинські податківці зустрілися з майбутніми економістами-студентами ЛНТУ

Найбільш актуальні питання податкового законодавства стали темою зустрічі за круглим столом волинських податківців з майбутніми економістами та фахівцями з обліку та аудиту – студентами Луцького НТУ.

Про це повідомляє пресслужба волинських податківців.

Студенти другого та четвертого курсів факультету бізнесу та права цього волинського вишу в ході спілкування дізналися про основні засади національного оподаткування, зокрема нарахування і сплату ПДВ, та роботу електронних сервісів ДПС.

«Державна податкова служба України забезпечує якісну роботу електронних сервісів, що дозволяють кожному платнику податків взаємодіяти з фахівцями податкового адміністрування дистанційно та в зручний час. Вам, як майбутнім економістам та підприємцям, вже сьогодні важливо поступово знайомитися з роботою Електронного кабінету.

Наприклад, студенти, котрі навчаються на оплатній основі, можуть подати документи для отримання податкової знижки на навчання і таким чином протестувати роботу Електронного кабінету», - запропонувала учасникам заходу завідувачка сектору інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.  

Посадовиця поінформувала про адміністративні послуги, які надає Головне управління ДПС у Волинській області, та наголосила на важливості електронного формату взаємодії, що виключає корупційні ризики.

Майбутнім фахівцям обліку та аудиту також розповіли про можливість взяти участь у конкурсах на вакантні посади в податковій службі на Волині.

Зокрема, начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу ГУ ДПС у Волинській області Наталія Куструба акцентувала увагу присутніх на особливостях проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, вимогах до претендентів, процедурі подання документів тощо.

Нагадаємо, внесок платників податків Волині до бюджету перевищив сім мільярдів гривень.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024