Триває ремонт дороги на Локачинщині

01 Жовтня 2021, 10:49
Ремонт дороги ФОТО 1337
Ремонт дороги

«Велике будівництво» не оминуло однієї з найдовших територіальних доріг Волині – Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/.

Дорога має протяжність понад 184 кілометрів і пролягає територією шести колишніх адміністративних районів – Любешівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Турійського, Локачинського та Горохівського, повідомляють у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Торік відновили більше 8 кілометрів цього територіального автошляху між населеними пунктами Камінь-Каширський та Нуйно.
Наприкінці минулого року стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці. Йдеться про понад 16-кілометровий відтинок Привітне – Скобелка. У 2020 влаштували вирівнюючий шар на 3,5 кілометра дороги, відновлення цієї ділянки продовжують цьогоріч.
Уже проводять роботи з фінішного асфальтування. Асфальтоукладачі працюють в районі села Озерці і рухаються у напрямку села Привітне.
Згодом тут з’являться нові дорожні знаки та розмітка, бар’єрне огородження, новий автопавільйон. Підрядник ТОВ «Данко».

Автошлях Т-03-11 планують відновлювати ще на одній ділянці – днями уклали договір з підрядником на проведення ремонту 5,5 кілометрів дороги між населеними пунктами Війниця і Локачі.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024