На Волині податкові надходження перевищили вісім мільярдів гривень

07 Жовтня 2021, 12:40
Податки 660
Податки

Платники податків Волині за підсумками дев’яти місяців 2021 року сплатили до бюджетів усіх рівнів 8,16 мільярда гривень податків.

Це на 1,569 мільярда гривень більше, ніж у січні-вересні 2020 році – повідомили Бізнес.Район у пресслужбі волинських податківців.

«Економічні чинники через пандемію COVID-19, звісно ж,  мають певний  вплив на ситуацію зі сплатою податків і створюють  додаткові ризики, Однак, більш якісний рівень адміністрування податків дозволяє своєчасно запобігти бюджетним втратам», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Як повідомила виконувачка обов’язків керівника волинських податківців, загалом бюджети усіх рівнів на Волині з початку 2021 року отримали на 24,3% податкових платежів більше. 

«Цей позитивний бюджетний підсумок трьох кварталів поточного року свідчить про належний рівень довіри і партнерства між податковою службою та легальним бізнесом.  Не зайвим буде нагадати, що лише ті представники бізнес-середовища, які чесно сплачують податки, тим самим дбають про фінансову безпеку держави та добробут громад. А податківці,  протидіючи спробам певних бізнес-кіл мінімізувати податки, захищають інтереси реального сектору економіки», - підсумувала Ольга Ліщинська. 

Читайте також: Ратнівчани сплатили до бюджету майже 87 мільйонів гривень податків

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024