У Луцьку відбулася конференція мереж «Наш Край» та SPAR – «Кулінарна династія – 21»

09 Жовтня 2021, 14:20
«Кулінарна династія – 21» 1207
«Кулінарна династія – 21»

У Луцьку провели конференцію технологів власного виробництва та власників мереж «Наш Край» та SPAR «Кулінарна династія – 21».

Подія відбулась 8 жовтня в культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». Її відвідала журналістка Район.Луцьк.

На зустріч приїхали представники власних торгових закладів та франшизних магазинів з різних куточків України. Перед початком офіційної частини учасники конференції куштували каву від відомої компанії WMF, яка згодом влаштувала детальну презентацію ароматного напою.

Головною метою заходу став обмін досвідом між торговими закладами. Магазини підготували авторські кулінарні новинки, які вони хочуть запустити у продаж. Вони презентували свою кулінарну продукцію та згодом дегустували її, ділилися секретами приготування, провели майстер-класи. 

«У нашій мережі ми крокуємо в ногу з часом та частина нашої з вами праці пов’язана з власним виробництвом: випічкою, кулінарією, соліннями, виготовленням виробів, які  дуже полюбляють наші покупці, і саме власне виробництво є тією родзинкою, якою завжди славилися «Наш Край» та SPAR», – прокоментувала HR-менеджерка мереж Ольга Семенюта.

Керівники різних напрямів продажів та виробництв презентували тенденції розвитку своїх галузей: м’ясна продукція, кондитерська галузь, кулінарія та інші.

У другій половині конференції представники всесвітньовідомої компанії RATIONAL провели презентацію, а також показали зразки своєї професійної техніки просто в конференц-залі.

Віктор Мольченко, генеральний директор мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR,  детально розповів про тренди та перспективи розвитку мережі, про власне виробництво, яке займає значне місце у цьому бізнесі, про власні успішні проєкти. Також він презентував інноваційні підходи, які планують застосовувати в роботі закладів, та ідею колаборацій у веденні такого бізнесу.

«Як каже наш шеф, Віктор Іванович, франшиза – це 200 відділень розвитку, 200 виробництв, які консолідують свої знання і таким чином у нас є дуже велика перевага», – зауважив Віктор Мольченко.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024