У Рівному провели перший Жіночий Економічний Форум

10 Жовтня 2021, 11:12
У Рівному провели Жіночий Економічний Форум 1228
У Рівному провели Жіночий Економічний Форум

Жіночий Економічний Форум у Рівному об’єднав успішних підприємиць, які мали можливість обмінятися досвідом, поділитися секретами ведення бізнесу, обговорити особливості ділового етикету.

Форум організований Жіночою Діловою Палатою України за підтримки Рівненської ОДА. Модерувала форум президентка Жіночої ділової палати України Наталія Карпенчук-Конопацька. Про це повідомляють у Рівненській ОДА. 

«Сьогодні жінка займає ключову роль в суспільстві. Крім звичного для нас образу мами і дружини, вона перетворюється в активну жінку, яка створює бізнес і веде за собою цілі колективи. У нас в області є приклади великих компаній, які очолюють саме жінки. Хоча наше суспільство консервативне, проте орієнтоване на жінку. Впевнений, що в нашій країні вони мають можливості для розкриття свого потенціалу. До прикладу, в складі ОДА і РДА серед працівників 74% жінок, двоє з моїх 5-ти заступників - теж жінки. В останні роки жінки активізувалися в ділових колах. У 2020 році вони відкрили на 5% більше ФОПів, ніж чоловіки. Переконаний, в області є всі умови для того, щоб жіночий рух та підприємництво розвивалися», — сказав Віталій Коваль.

Також 8 жовтня відбулося відкриття представництва Жіночої Ділової Палати в Рівному.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024