Ратнівчани сплатили до держбюджету понад 6,3 мільйона гривень військового збору

11 Жовтня 2021, 10:11
Ратнівчани сплатили до держбюджету понад 6,3 мільйона гривень військового збору 726
Ратнівчани сплатили до держбюджету понад 6,3 мільйона гривень військового збору

З легальних доходів працівників Ратнівщини протягом січня-вересня 2021 року до держбюджету сплачено понад 6,3 мільйона гривень військового збору.

Сума збору, спрямована для потреб армії, на 26,6 відсотка перевищує тогорічні показники. про це Район.Ратне інформує сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Високий рівень податкової культури та офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір.

У податковій службі Волині рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Саме офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

«Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області». 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті та подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. 

Про те, як це зробити правильно – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024