У Ратному продавали алкоголь без ліцензії

13 Жовтня 2021, 11:03
У Ратному продавали алкоголь без ліцензії 804
У Ратному продавали алкоголь без ліцензії

У селищі Ратне працівники Головного управління Державної податкової служби у Волинській області виявили порушення у сфері торгівлі.

Про це Район.Ратне інформує сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Під час проведення фактичної перевірки в селищі Ратне, працівниками управління контролю за підакцизними товарами встановили факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями без наявності відповідної ліцензії.

Ратнівські поліцейські вилучили з обігу 57 пляшок алкогольних напоїв на суму понад 2,1 тисячі гривень.

Такий результат став можливим завдяки небайдужості громадян, які інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.

В ГУ ДПС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Читайте також: Ратнівчани сплатили до бюджету майже 87 мільйонів гривень податків

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024