На Шаччині сплатили майже три мільйони військового збору

14 Жовтня 2021, 10:00
На Шаччині сплатили майже три мільйони військового збору 759
На Шаччині сплатили майже три мільйони військового збору

На Шаччині з доходів працюючих для потреб армії сплачено 2,7 мільйона гривень військового збору

Про це Район.Шацьк повідомили у Волинській податковій.

Упродовж дев'яти місяців цього року з легальних доходів мешканців Шаччини  до держбюджету надійшло 2,7 мільйона гривень військового збору.

Тож, для фінансування національного війська  з офіційних доходів фізичних осіб району сплатили на 26% більше проти аналогічного періоду торік.

«Саме військовий збір, що сплачується з легальних доходів громадян, належить до вагомого джерела бюджетних надходжень для фінансування армії. Ріст надходжень військового збору свідчить, що більшість працедавців  –  відповідальні платники податків.  Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи», - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024