У Володимирі оголосили переможницю бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень

14 Жовтня 2021, 08:50
У Володимирі оголосили переможницю бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень 1033
У Володимирі оголосили переможницю бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень

У Володимирі-Волинському 13 жовтня відбувся фінал конкурсу на найкращий бізнес-проєкт.

Як стало відомо Район.Володимир-Волинський, переможницю конкурсу обирали в Центрі розвитку підприємництва Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Участь у конкурсі взяли місцеві підприємиці Тетяна Пагуба та Наталія Митошоп. Обидві учасниці представили цікаві бізнес-проєкти, проте перемогу отримав проєкт авторства Наталії Митошоп «Клуб роботехніки «Рободім». 

Жінка отримала сертифікат на 30 тисяч гривень на підтримку власної справи.

Конкурс – це завжди виклик та можливість проявити себе, отримати певну дозу адреналіну та досвіду, а у конкурсі  «Кращий бізнес-проєкт», – ще й фінансову підтримку, розповіла Район.Володимир-Волинський переможниця конкурсу бізнес-проєктів Наталія Митошоп.

Підприємиця каже, що їй було дуже цікаво взяти участь у конкурсі та побачити інші бізнес-ідеї. Шкода лише, що люди бояться долучатися до таких конкурсів. 

Особисто для мене написання бізнес-проєкту зайняло небагато часу та й нічого важкого в тому немає. Кожен, хто має якусь ідею, перед тим як її втілити у життя – прораховує все це. І ці думки потрібно перенести на папір чи оцифрувати. Раджу кожному спробувати власні сили в цьому чудовому конкурсі для свого подальшого розвитку.

Кошти переможниця конкурсу планує витратити на придбання нових конструкторів LEGO® Education BricQ Motion Prime, LEGO Education SPIKE Prime та програми навчання. 

Нагадаємо, конкурс був ініційований філією та підтриманий виконавчим комітетом Володимир-Волинської міської ради. 

Читайте також: У Володимир-Волинському районі триває проєкт «Успіх в дії»

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024