Рівненщина: коли в будинки, лікарні та школи подадуть тепло

16 Жовтня 2021, 15:02
Опалювальний сезон 1333
Опалювальний сезон

Опалювальний період на території громади розпочнеться з середини жовтня.

Про це Район.Сарни стало відомо від пресслужби Сарненської громади.

Таке рішення прийняли члени виконкому на останньому засіданні 13 жовтня. Загалом, виконавчий комітет міськради розглянув дев’ять питань. Обговоренню початку теплопостачання до об'єктів бюджетної сфери члени виконкому відвели найбільше уваги. Зокрема, вирішили, що приватне підприємство «Тепло-енергія» розпочне подачу тепла до приміщень КНП «Сарненська центральна районна лікарня» 15 жовтня. 

У закладах дошкільної освіти,  де встановлені індивідуальні котельні, керівникам рекомендували розпочати опалювальний період 2021-2022 років із 17 жовтня. У цей же день має розпочати подачу тепла й КП «Сарнитеплосервіс» з котельні по вулиці Ковельській, 24. А котельні по вулицях Київській, 1 та Кулікова, 7 – запрацюють з 24 жовтня.

Що ж до закладів загальної середньої освіти, культури, охорони здоров’я та інших об’єктів соціального призначення в населених пунктах громади, які мають автономні системи опалення, то їх керівників та старост зобов’язали розпочати постачання тепла, також, з 24 жовтня, зважаючи на період осінніх канікул.

У рішенні виконкому йдеться про те, що задля раціонального використання енергоресурсів слід суворо дотримуватись температурних графіків подачі тепла. 

«Підготовку до опалювального сезону провели належним чином практично усі об’єкти, які є на балансі міської ради», – каже Руслан Серпенінов, – однак, є й виняток. Зокрема, хочу зауважити, що у Яринівській гімназії, де котельня ще не готова до експлуатації, буде проведено службове розслідування, щоб з'ясувати,  чому так сталося».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024