300 мільйонів гривень – внесок волинян в обороноздатність країни

18 Жовтня 2021, 12:13
Військовий збір 768
Військовий збір

Для фінансування заходів оборонного характеру та забезпечення національного війська волиняни протягом дев’яти місяців 2021 року сплатили майже 302 мільйони гривень військового збору.

Сума перерахованого в області до держбюджету військового збору на чверть перевищує аналогічні показники минулого року. Про це Бізнес.Район повідомили в секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

«Протидія країни зовнішнім викликам потребує належного фінансового забезпечення. Тому кожен, хто має офіційне робоче місце чи інші легальні доходи, з яких сплачує податки, щомісяця допомагає державі у фінансуванні української армії. Це є посильний внесок в обороноздатність країни відповідальних громадян своєї країни», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Водночас у податковій службі на Волині відзначають належну податкову дисципліну працедавців, котрі виконують функцію податкового агента для своїх найманих осіб. Завдяки сумлінню соціально відповідального бізнесу бюджети отримують кошти, а наймані працівники – гарантований державою соціальний захист, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

З 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: Фахівці Волинських та Рівненських громад навчалися проводити розрахунок освітньої субвенції

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024