ПриватБанк змінив правила переказів з картки на картку

18 Жовтня 2021, 17:02
ПриватБанк змінив правила переказів з картки на картку 1528
ПриватБанк змінив правила переказів з картки на картку

ПриватБанк ввів лімітовану кількість переказів на місяць на одного клієнта - 100 операцій для відправника та отримувача.

Про це йдеться у повідомленні  від 13 жовтня на сайті ПриватБанку.

Щомісяця перекази з картки на картку у Приват24 роблять понад 7 мільйонів клієнтів. За даними статистики 99,7% з них користуються цією послугою для особистих цілей та відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць. 

«Банк працює для вас, але чітко в рамках законодавства щодо протидії відмиванню брудних коштів та вимог фінансового моніторингу. Тому з жовтня 2021 року ми вносимо незначні корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали», – йдеться у повідомленні (Чому така інформація з'явилася тільки 13 жовтня, банк у своєму роз'ясненні не вказує.)

За правилами внутрішньої політики банку, що базуються на вимогах фінмоніторингу та правилах платіжних систем, ліміти встановлюються на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа) як для переказів по Україні, так і за кордон.

В банку роз'яснили, що робити, якщо такі перекази роблять часто.

 Якщо на картку надходять благодійні гроші, на лікування дитини чи гроші волонтерів та інше

Якщо ви збираєте гроші на благодійність, чи волонтерські гроші, зателефонуйте нам на 3700 або напишіть у чат «Допомога Онлайн». Надішліть посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Протягом одного робочого дня ми встановимо для таких карток безлімітний режим.

Якщо на картку я отримував гроші за продаж товарів з використанням інтернет майданчиків

Нормативно-правовим актом Національного банку України встановлено, що користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності не можна. Щоб надсилати й отримувати перекази безлімітно, радимо відкрити рахунок фізичної особи – підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства України.

Читайте також: Гроші на природоохоронні заходи: скільки отримала Шацька громада

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024