Свалявські студенти відвідали одні з найвідоміших виноградників країни

19 Жовтня 2021, 16:05
Свалявські студенти відвідали одні з найвідоміших виноградників країни 1370
Свалявські студенти відвідали одні з найвідоміших виноградників країни

Студенти Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ відвідали одну з найвідоміших воноробних компаній України. Світлини з екскурсії на сучасне виробництво Шато Чизай показали на сторінці навчального закладу у Фейсбук. 

Студенти з цікавістю ознайомились з технологію виробництва вин, побачили сучасні види обладнання, проведення аналізів з оцінки якості сировини і продукції. 

Також студенти отримали невеличкі подарунки – новинку виробництва, а саме виноградний сік. розлитий у брендову пляшку.

Довідково. Виноробна компанія Шато Чизай (Chateau Chizay) — заснована 1995-го року, розташована в Україні у Закарпатській області в місті Берегово. Володіє 272 гектарами виноградників у трьох районах області та є провідним виробником вина в регіоні та однією з найвідоміших виноробень України.

Компанія Шато Чизай є спадкоємицею давньої історії виноградарства і виноробства в Україні й регіоні. Виноробня  — лауреат вітчизняних і міжнародних винних конкурсів і дегустацій. Вина Шато Чизай експортуються до країн Європи, США, Канади, Ізраїлю, Австралії. Компанія розвиває галузь винного туризму, пропагує культуру споживання вина та якісних місцевих продуктів.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024