У деяких бюджетних установах Володимира ще досі не включили опалення

21 Жовтня 2021, 13:50
У деяких бюджетних установах Володимира ще досі не включили опалення 638
У деяких бюджетних установах Володимира ще досі не включили опалення

Міська влада Володимира підписала договір з НАК «Нафтогаз» про зниження цін на опалення для бюджетних установ від 40 гривень за один метр кубічний до 16,8 грн. 

Проте умови підписаного договору компанія не виконала і опалення ще не запустили, стало відомо Район Володимир-Волинський під час брифінгу, який відбувся 19 жовтня за участі міського голови Ігоря Пальонки.

Сьогодні ми пожинаємо плоди домовленостей, які були прийняті на конгресі органів місцевого самоврядування, де нас запевняли, що газ для бюджетних установ буде по 16,8 грн. Проте ми досі не можемо запустити опалення у бюджетних установах, котрі напряму укладають договори із Нак «Нафтогаз України», а до таких установ належать і ЦНАП, і музична школа, і Зарічанський дитсадок, і міська рада та інші. Проблема у тім, що нові договори перебувають на реєстрації, а також досі немає лімітів на газ. Домовленостей  про нижчу ціну на газ наразі не дотримано, тому якщо це питання і далі затягуватиметься у часі, плануємо купувати газ по вищій ціні, аби діти у дитсадку чи музичній школі не мерзли.

Станом на 20 жовтня тепло ще не включили у вищезгаданих установах.

Читайте також:  Відомо, хто робитиме капітальний ремонт скверу Геров Майдану у Володимирі

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024