На Володимирщині почали виробляти незвичайне борошно

26 Жовтня 2021, 17:20
Цех з виготовлення м’ясо-кісткового борошна 1241
Цех з виготовлення м’ясо-кісткового борошна

На «Володимир-Волинській птахофабриці» запустили цех з виготовлення м’ясо-кісткового борошна. 

Про це повідомляє компанія на сторінці у фейсбуці.

«З початком будівництва у 2019 році ми прогнозували, що зможемо відразу запустити і здати весь комплекс в експлуатацію. Це будівництво загалом вартує 1,5 мільярда гривень. На сьогодні робіт виконано майже на 700 мільйонів гривень. Запуск цього цеху — це нові робочі місця для жителів цього регіону, а для підприємства — нові можливості», — йдеться в дописі.

Обладнання для цеху закупляли в Нідерландах, Італії, Туреччині та США. Виробнича потужність його складає 11 тонн м'ясо-кісткового борошна за день. Вартість закупленого обладнання становила майже 50 мільйонів гривень, а всього цеху – понад 130 мільйонів гривень. Він в першу чергу буде переробляти рештки від власного виробництва та в повному об'ємі зможе запрацювати із запуском всього комплексу в цілому.

Цех виготовлення м'ясо-кісткового борошна – цех якого раніше не було на підприємстві. Він дозволить переробляти рештки від виробництва, які до цього реалізовувалися як сировина на інші підприємства. Відтепер можемо виготовляти м'ясо-кісткове борошно та реалізовувати його підприємствам з виготовлення кормів для тварин.

Будівництво сучасного Комплексу переробки відбувається за європейськими стандартами. Це повне оснащення сучасним обладнанням світових виробників та надійною системою еко-безпеки внаслідок вторинної переробки виробничих відходів та наявності очисних споруд.

Читайте також: У Володимирі оголосили переможницю бізнес-проєкту на 30 тисяч гривень

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024