Між Війницею та Локачами завершила працювати фреза, зводять нове дорожнє полотно

28 Жовтня 2021, 09:22
Ремонт дороги ФОТО 1077
Ремонт дороги

Набирають обертів ремонтні роботи на ділянці «Війниця – Локачі» територіального автошляху «Т-03-11 Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/».

Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Вже завершила працювати фреза, не лишивши й сліду від старого зруйнованого дорожнього покриття. Натомість зводиться нове дорожнє полотно.

Як повідомляють у службі, спершу посилюють основу, вкладаючи шар обробленої цементом щебенево-піщаної суміші. Такі роботи прямують до завершення, техніка вже працює на відтинку Крухиничі – Локачі.

Поверх основи влаштовують вирівнюючий шар з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.Зі сторони села Війниця заасфальтовано близько півтора кілометра дороги. Асфальтоукладач працює між селами Павловичі і Михайлівка. Якщо погода сприятиме, то вже зовсім скоро перший шар асфальту буде укладено на всій протяжності ремонтованої ділянки, що становить 5,5 кілометра. 

На ремонті відтинку Війниця – Локачі задіяно понад 50 дорожніх машин і механізмів та 70-75 працівників підприємства-підрядника ТзОВ «Автомагістраль-Південь».
Відновлюють дорогу Т-03-11 й по іншу сторону колишнього райцентру – селища Локачі. На ділянці протяжністю 16,1 кілометрів, що пролягає між селами Привітне і Скобелка, вирівнюючий шар укладено, проводять роботи з фінішного асфальтування.

Нагадаємо, що Ремонт дороги Війниця — Локачі затягували через скарги фірм-учасників тендеру, але через деякий час таки провели тендер та визначили переможця. 18 жовтня Стартував ремонт дороги, а пізніше зі сторони Війниці розпочала працювати техніка.  Тоді ми повідомили нові деталі:  З освітленням, пішохідною доріжкою та автопавільйонами: деталі ремонту дороги Війниця – Локачі. Також пропонуємо переглянути фотозвіт, як проходить ремонт. 26 жовтня обговорили важливі деталі ремонту автошляху на відрізку «Локачі – Війниця»

 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024