Шацька громада отримала 6,3 мільйона гривень плати за землю

28 Жовтня 2021, 18:01
Шацька громада отримала 6,3 мільйона гривень плати за землю 1114
Шацька громада отримала 6,3 мільйона гривень плати за землю

Протягом січня-вересня 2021 року до бюджетів громади Шацька сплатили майже 6,3 мільйона гривень плати за землю. Сума сплаченої на території району плати за землю на 30,6 відсотка перевищує тогорічні показники.

Про це повідомили Район.Шацьк у Волинській податковій.

Позитивну динаміку надходжень з плати за землю фіксують серед платників юридичних та фізичних осіб.

Зокрема, з початку року юридичні особи району спрямували до місцевих бюджетів 3,7 мільйона гривень, а фізичні особи – понад 2,5 мільйона гривень плати за землю.

Якщо ж громадянин - власник земельної ділянки, але минулого року не отримав податкове повідомлення - рішення з податкової служби про нараховану суму земельного податку, саме час провести звірку в Центрі обслуговування платників, - звертають увагу в податковій службі краю.   

Якщо належна вам земельна ділянка придбана за кошти, з яких не сплачено податків, саме час скористатися правом на одноразове добровільне декларування, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024