У волинянина суд конфіскував авто, яке той ввіз «транзитом»

08 Листопада 2021, 11:39
У волинянина суд конфіскував авто, яке той ввіз «транзитом» 693
У волинянина суд конфіскував авто, яке той ввіз «транзитом»

В уродженця Войнина через суд конфіскували автомобіль, який чоловік ввіз через митний пост Рава-Руська на митну територію України у режимі «транзит».

Про це ІА Район.Локачі дізналося із постанови Галицького районного суду.

Як йдеться у постанові, 28 вересня о 16:40 на митницю Грушів-Будомєж митного поста «Яворів» заїхав легковий автомобіль марки «OPEL MMOVANO», де пасажиром був уродженець Войнина, який прямував з України до Польщі. 

Під час здійснення митних формальностей провели аналітично-перевірочні заходи, де встановили, що у 2018 році через митний пост Рава-Руська чоловік в Україну в митному режимі «транзит» ввіз легковий автомобіль VOLKSWAGEN GOLF Республіки Польщі.

Чоловік перевищив строк доставки автомобіля більше ніж на тридцять діб. У судове засідання він не з`явився.

Суд визнав винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 6 статті 470 Митного кодексу України та наклали на нього стягнення у вигляді конфіскації транспортного засобу VOLKSWAGEN GOLF. Також він сплатить 454 гривні судового збору.

Довідково: Стаття 470 частина 4 передбачає: перевищення встановленого статтею 95 цього Кодексу строку доставки товарів, крім транспортних засобів особистого користування, більше ніж на двадцять діб, а так само втрата цих товарів чи видача їх без дозволу митного органу.

Читайте також: 

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024