У Горохівській громаді перевірили, чи всі дотримуються правил «червоної» зони

11 Листопада 2021, 16:22
У Горохівській громаді перевірили, чи всі дотримуються правил «червоної» зони 507
У Горохівській громаді перевірили, чи всі дотримуються правил «червоної» зони

У Горохівській   міській раді створили мобільну групу, яка перевіряє дотримання карантинних вимог «червоної» зони на території Горохівської міської територіальної громади.

Про це інформують на сайті громади.

До складу групи увійшли представники відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області, Горохівського управління ГУ Держпродспоживслужби у  Волинській області та інспектори підрозділу муніципальної варти Горохівської міської ради.

Мобільна група контролю за виконанням карантинних заходів перевірила заклади на території міста Горохова щодо дотримання карантинних обмежень «червоної» зони.

В першу чергу представники групи звертають увагу на те, чи є на вході повідомлення про обмежувальні заходи, яких варто дотримуватись, антисептичні засоби захисту для відвідувачів. У ході рейду члени мобільної групи звертались до усіх громадян із закликом потурбуватися про власне здоров’я та здоров’я інших і неухильно дотримуватися карантинних обмежень. 

До слова, за інформацією Горохівського управління ГУ Держпродспоживслужби у  Волинській області, з 1 січня в громаді перевірили  357 закладів освіти, громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами. Виявили 105 порушень дотримання карантинних  вимог. Склали 41 протокол на суму 7 310 гривень

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024