Мей Маск та Галина Падалко

Мей Маск презентувала вишиванку від волинського етнобренду

11 Листопада 2021, 14:44
Мей Маск приїздила до України, щоб зустрітися із представниками видавництва Vivat, які видали її книгу «Жінка, яка має план», що стала бестселером в Україні. 
 
«Галина – давній друг Едельвіки. Тому й поділилась, що має чудовий проєкт», – розповіла директорка з економіки «Едельвіка» Оксана Антонюк.
«Унікальна нагода і виклик водночас… Один момент може змінити все і відразу! Галина Падалко зробила дзвінок, а наша команда не могла повірити. Мей Маск в Україні! Таке буває дуже рідко. І звісно, хочеться здивувати і порадувати!
Подарунок для Жінки, яку знає весь світ. Блискавично з порадами від відділу дизайну підібрали, підготували відправку, і затамували подих. «Едельвіка» – це традиції та сучасний підхід», – кажуть у «Едельвіці».
Дизайнери обрали для подарунка білу лляну сорочку з чорно-срібною вишивкою.
 
«Сподіваємось, нам вдалось порадувати організатора інтерв’ю та гостю. Адже білий та чорний – завжди виграшне поєднання! А натуральна лляна тканина і дизайнерська вишивка – прикрасить будь-який образ», – додають працівники підприємства.
Сама ж Галина Падалко теж залишилася у захваті від зустрічі з відомою іноземкою.
«Мені не треба ніяких рейтингів, відзнак і статуеток. Коли Мей Маск запрошує на обід і потім пише «Thank you for making my book bestseller in Ukraine» (Дякую за те, що зробили мою книгу бестселером в Україні) – це найвища форма визнання моєї роботи та роботи моїх колег», – написала вона у фейсбуці.
Мей Маск задоволена тим, що українським видавцям вдалося в складних умовах пандемії популяризувати її книгу та забезпечити високі показники продажів.
«Коли я зустріла своїх українських видавців, – це було дуже зворушливо. Їм вдалося перекласти мою книгу, видати її та ще й зробити її бестселером в часи пандемії. Вітання!», – написала Мей Маск в інстаграмі.