У Ковелі водопостачання подорожчає на 3 гривні, а водовідведення – на 4

14 Листопада 2021, 11:13
Вода / Фото ілюстративне 1353
Вода / Фото ілюстративне

На засіданні виконавчого комітету Ковельської міськради встановили нові тарифи на централізовані послуги з водопостачання та водовідведення.

Про це інформує на сайті Ковельської міської ради.

Як зазначила економістка управлінням водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» Лариса Тарасова, метою встановлення тарифів є приведення їх у відповідність до чинного законодавства та до економічно обґрунтованого рівня. Крім того, стрімко підвищуються ціни на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, матеріальні ресурси.

З урахуванням цих чинників вартість послуг з водопостачання зросте у Ковелі на 3 гривні 8 копійок і становитиме 15 гривні 41 копійок (було – 12 гривень 32 копійки), водовідведення – на 4 гривні 36 копійок і становитиме 22 гривні 75 копійок (було 18 гривень 40 копійок).

За словами начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка, не виключено, що підприємство невдовзі знову буде звертатися до виконкому  із проханням відкоригувати тарифи, які прийнято сьогодні, через заявлене невпинне  зростання в державі ціни на енергоресурси.

Нові тарифи будуть діяти з 1 січня 2022 року.

Міський голова Ігор Чайка поінформував членів виконкому, що кілька будинків, які питною водою забезпечує «Рівненська дистанція водопостачання» ПАТ «Укрзалізниця»,  уже переходять на обслуговування «Ковельводоканалу». Кошти на необхідні роботи виділили з міського бюджету. І тепер мешканці кількох багатоповерхівок споживатимуть більш якісну і значно дешевшу воду.

Читайте також: Ковельщина: на території ліцею висадили понад 200 кущів та дерев

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024