У Локачах обговорили наповнення бюджету громади

15 Листопада 2021, 11:39
У Локачах відбулася робоча нарада ФОТО 851
У Локачах відбулася робоча нарада

У Локачинській селищні раді робоча група обговорила наповнення місцевого бюджету, дотримання вимог законодавства про працю, легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення та трудових відносин з найманими працівниками, 

Пріоритетним напрямком роботи групи є збільшення надходжень до селищного бюджету, пише заступник селищного голови Тарас Хом'як у спільноті Локачинської селищної ради

В роботі комісії взяли участь селищний голова Богдан Іус, працівники селищної ради та фахівчиня Володимир-Волинської ДПІ Надія Поліщук, які ознайомили присутніх з розмірами податків і зборів, які сплачують відповідні юридичні особи, зокрема розміри ПДФО, сплаченого із орендної плати та площі орендованих земель, які перебувають у користуванні сільгоспвиробників.

По кожному суб'єкту господарювання провели аналіз сплат податків та площ земельних ділянок, які перебувають у них в користуванні. Також склали перелік суб'єктів господарювання, які провадять діяльність у громаді, проте сплачують ПДФО до бюджетів інших громад. 

За результатами засідання вирішили провести з кожним із керівників індивідуальну роботу з питань сплати ними податків та зборів, реєстрації найманих працівників та збільшення офіційних розмірів орендної плати за користування землями сільськогосподарського призначення. 

Відповідно до цього з 15 листопада розпочнуться зустрічі з представниками основних сільгоспвиробників громади.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024