У лікарню в Локачах планують залучити додаткові кошти та придбати обладнання

15 Листопада 2021, 12:42
Локачинська лікарня ФОТО 826
Локачинська лікарня

У Локачинській селищній раді обговорили залучення додаткових коштів у лікарню.

Про це повідомив заступник селищного голови Тарас Хом'як у спільноті Локачинської селищної ради

Засідання відбулося за участі селищного голови Богдана Іуса, голови Наглядової ради С.Ляшенка, членів Наглядової ради та виконуючого обов'язки головного лікаря П.Городнюка.

Основним питанням було підписання договорів з НСЗУ на 2022 рік. Під час засідання обговорили умови контрактування на 2022 рік та вимоги для їх успішного забезпечення. Вирішили, крім п'яти існуючих пакетів, підписати додатково ще три, що дасть змогу залучити додаткові кошти для лікарні. 

Основною для проведення успішного контрактування є наявність відповідного обладнання, яке планують закупити за кошти державного, селищного бюджетів та благодійних внесків, які перебувають на рахунках Муніципальної лікарняної каси, а це відеогастроскоп, кисневий концентратор на 20 літрів, підйомник для лежачих хворих та помпа для ентерального харчування. 

До речі, придбання 20-літрового концентратора дасть змогу нарешті запрацювати дихальному апарату, який був куплений на початку пандемії, проте простоював без діла тривалий час. 

Також обговорили питання надання благодійної допомоги, роботу по залученню якої взяв на себе Сергій Васильович Ляшенко та методи економії енергоносіїв та витрат на утримання приміщення лікарні.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 

 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024