Без чеків та документів на товар: на Локачинщині суд покарав шістьох підприємців

20 Листопада 2021, 10:04
Суд покарав підприємців 825
Суд покарав підприємців

Локачинський районний суд виніс шість постанов підприємцям та продавцям магазинів. 

Відповідні матеріали ІА Район.Локачі дослідило з постанов суду від 9 та 12 листопада. 

20 вересня у одному з магазинів не забезпечили використання режиму програмування для підакцизних товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТЗЕД, на час перевірки в магазині відсутні прихідні документи на товар, що знаходяться в реалізації на суму 6451 гривень. Підприємиця в судове засідання не з`явилася. 

20 вересня у магазині в Марковичах не провели розрахункових операцій через РРО, не видали розрахунковий документ встановленої форми. У судовому засіданні вину визнав. 

22 вересня в магазині виявили проведення розрахункових операцій без зазначення коду товарної підкатегорії та порушення ведення обліку товарних запасів за місцем їх реалізації. У судове засідання підприємиця теж не з`явилась.

20 вересня у ще одному магазині виявили проведення розрахункових операцій без зазначення коду товарної підкатегорії та порушення ведення обліку товарних запасів за місцем їх реалізації. 

Суд визнав підприємців винними у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 155-1 КУпАП та наклав штрафи 85 гривень та 454 гривні судового збору. 

20 вересня в магазині «Хуторок», продавчиня зробила розрахункову операцію з реалізації сигарет та горілки та провела її без застосування РРО та без роздрукування і видачі покупцю касового чека. У судовому засіданні свою вину визнала.

Суд визнав її винною у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статтті 155-1 КУпАП, але звільнив її від відповідальності оголосивши їй усне зауваження, а провадження закрив. 

20 вересня ще одна продавчиння вчинила розрахункову операцію з реалізації сигарет без застосування РРО та видачі розрахункового документа встановленої форми, також не забезпечила режим програмування для підакцизних товарів. 

Суд визнав її винною у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 155-1 КУпАП, та наклав на неї стягнення у вигляді штрафу 34 гривні та 454 гривні судового збору. 

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024