Вараш: на вулиці Рівненській самовільно звели будинки й поставили паркани

23 Листопада 2021, 15:24
Вараш: на вулиці Рівненській самовільно звели будинки й поставили паркани 1457
Вараш: на вулиці Рівненській самовільно звели будинки й поставили паркани

На вулиці (дорозі) Рівненська у місті Вараш спеціальна комісія виявила самовільну забудову, у тому числі будинки й паркани.

Загалом комісія із виявлення та обстеження самовільної забудови і самозахвату земель комунальної власності Вараської міської ради виявила 25 незаконних об'єктів. Про це інформує сайт Вараської міської ради.

«Комісією було здійснено фотофіксацію об’єктів самовільної забудови, а саме виявлено шість капітальних будівель (з фундаментом), дев’ять не капітальних будівель (без фундаментів), тимчасові споруди й одинадцять об’єктів благоустрою. Оскільки не вдалося встановити власників, було надано попередження, зокрема, витяги із закону щодо порушення. Відповідно, на підставі отриманої інформації, вирішено створити картки аналізу об’єктів і з метою встановлення власників звернутися до Національної поліції для здійснення оперативно-розшукових подій щодо самовільного захвату, оскільки ми не маємо відповідних повноважень», – наголосив начальник відділу Державного архітектурно-будівельного контролю Ігор Мічуда.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024