У Рівненській області судили диспетчерку, бо в пасажирів маршрутки не було ковідних документів

25 Листопада 2021, 15:10
У Корці судили диспетчерку диспетчерку, бо в пасажирів маршрутки не було ковідних документів 617
У Корці судили диспетчерку диспетчерку, бо в пасажирів маршрутки не було ковідних документів

У Корецькому районному суді розглянули постанову про порушення карантину перевізником «Деймос». 

Відповідальною особою вказано диспетчерку даної служби перевезення – саме її викликали до суду, пише РівнеМедіа. 

Зокрема, на трасі Київ-Чоп на Рівненщині 25 жовтня зупинили автівку Mersedes Benz даної фірми, яка здійснювала нерегулярні перевезення пасажирів. У салоні авто було дві особи, у яких не виявилось сертифікату про вакцинацію чи негативного тесту ПЛР. На той час Рівненщина перебувала у «помаранчевій» карантинній зоні і наявність даних документів була обов'язковою.

Диспетчерка даної фірми-перевізника не з'явилась до зали суду, хоча була повідомлена про дату та місце проведення засідання. Жінка подала клопотання про закриття провадження через відсутність складу правопорушення.

Обвинувачена мотивувала дане клопотання тим, що ніби то під час посадки у всіх пасажирів були необхідні документи. Однак, під час зупинки мікроавтобуса правоохоронцями у двох осіб не запрацював додаток «Дія» і сертифікати про вакцинацію не відкрилися (через технічні збої чи відсутність Інтернету).

Згодом додаток запрацював, однак патрульні не відреагували на це. На підтвердження наявності дозвільних документів долучила до пояснень скріншоти внутрішніх сертифікатів COVID-19 пасажирів.

Читайте також:  Громади Рівненського району можуть отримати гроші на свій розвиток

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024