У Луцьку перевірили фітнес-клуби на дотримання карантинних норм

27 Листопада 2021, 14:15
Дотримання карантинних норм 839
Дотримання карантинних норм

В рамках проведення моніторингу дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів робоча група № 2 перевірила луцькі фітнес-клуби.

Представники Нацполіції, Держпродспоживслужби, ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ» та облдержадміністрації відвідали фітнес-клуби «Інтер Атлетика» (проспект Волі), «Lime Fit Club», «Sport Life». Про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Протягом майже трьох тижнів перевірки закладів в обласному центрі двома робочими групами не виявили жодного факту відсутності документів, які дозволяють працювати у «червоній» зоні.

« Ми побували у трьох фітнес-клубах Луцька – це «Інтер Атлетика», що на проспекті Волі, «Lime Fit Club» на вулиці Писаревського та «Sport Life» на проспекті Василя Мойсея. Усі працівники та відвідувачі цих закладів мали «зелені» COVID-сертифікати або ж негативні тести на коронавірусну хворобу», – зазначив керівник робочої групи № 2 Анатолій Банера.

Як відзначають представники робочої групи, перевірили вони й дотримання протиепідемічних та санітарно-гігієнічних вимог, які є обов’язковими у закладах незалежно від рівня епіднебезпеки. Відтак, у цьому напрямку найкраще робота ведеться у фітнес-клубі «Sport Life».

Натомість у двох інших спортивних закладах – «Інтер Атлетика» та «Lime Fit Club», були дані певні зауваження щодо неналежного ведення журналів температурного скринінгу працівників та обробки виробничих поверхонь миючими і дезінфікуючими засобами.

Читайте також: У Луцьку на дотримання карантину перевірили ресторан, кафе та піцерію

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024