Вставки у передній відділ стопи: кому і навіщо вони потрібні

30 Листопада 2021, 15:31
Вставки для стоп Реклама 1522
Вставки для стоп

У сучасному світі чи не у кожної другої людини є ті чи інші захворювання стоп. Розвиваються вони, як правило, через носіння тісного неправильного взуття, тривалої стоячої або сидячої роботи, надлишкових навантажень на ноги, зайвої ваги та інших факторів, що провокують.

З огляду на такий широкий перелік причин, можна дійти невтішного висновку, що від плоскостопості та інших деформацій стоп не застрахований абсолютно ніхто. Але кожен має можливість значно знизити ризики виникнення подібних проблем. Для цього рекомендується використовувати вставки у передній відділ стопи.

Торгова марка FootCare, основна спеціалізація якої – виготовлення та оптовий продаж ортопедичних товарів, оголошує про розширення асортименту вкладок для взуття та запрошує до взаємовигідної співпраці всіх зацікавлених осіб. Будучи безпосереднім виробником вставок у передній відділ стопи, компанія пропонує найнижчі ціни на власну продукцію. Також для оптових покупців передбачено:

  • зручні засоби оформлення замовлень (онлайн або в телефонному режимі);
  • гнучкі умови оплати (готівковий, безготівковий розрахунок, банківський переказ);
  • оперативна доставка замовлень по всій території України (у Києві, за попередньою домовленістю, можливе самовивезення);
  • професійна інформаційна підтримка (безкоштовні консультації від фахівців компанії, виїзні майстер-класи та навчальні лекції)

Купити оптом вставки у передній відділ стопи можуть аптечні мережі, приватні клініки, ортопедичні салони та інші установи. Продукція FootCare, завдяки високій якості та доступній ціні, однозначно матиме великий попит серед роздрібних споживачів. Далі розповімо докладніше про її особливості та показання до застосування.

Асортимент вставок для переднього відділу стопи 

Торгова марка FootCare, що є одним із провідних вітчизняних виробників ортопедичних товарів, пропонує широкий вибір вкладок для передньої частини стопи. Асортимент регулярно оновлюється та поповнюється новими корисними товарами. Незмінним залишається лише одне: компанія FootCare ретельно підходить до вибору сировини для виготовлення своєї продукції та використовує виключно високоякісні гіпоалергенні матеріали, а процес виробництва строго контролюється на всіх етапах.

Різновиди вставок для стопи:

  • Т-подібні вкладки для підтримки поперечного склепіння. Випускаються у двох варіантах: зі шкіри та спеціального медичного гелю ComfortGel. Т- подібні пелоти забезпечують надійну підтримку переднього відділу ступні і, таким чином, перешкоджають розвитку поперечної плоскостопості. Також їх застосування показано при носінні взуття на високих підборах та заняттях спортом. Вкладиші ефективно розвантажують передню частину ступні, запобігають утворенню мозолів та натоптишів.
  • Вкладиші під плюсну. Незамінні помічники для людей, які страждають на підвищену чутливість плюсни, невромою або натоптишами. Ці гелеві подушечки забезпечують захист та амортизацію переднього відділу ступні, зменшуючи таким чином біль та дискомфорт при ходьбі. Закріплюються
  • вкладки між пальцями за допомогою силіконового кільця або перегородки.
  • Вставки під підйом склепіння стопи. Призначені для розвантаження та амортизації переднього відділу ступні, зменшення втоми ніг та полегшення ходьби у взутті на високих підборах. Торгова марка FootCare випускає вставки під підйом склепіння різних типів (з пелотом поперечної арки,
  • опуклими точками для масажу, перегородкою для в'єтнамок), що дозволяє кожному підібрати найбільш підходящий для себе варіант.
  • Вкладиші під поздовжнє склепіння. Застосовуються для корекції та профілактики поздовжньої плоскостопості, зниження болю в суглобах ніг та втоми при ходьбі. Гелеві вставки та клинці під поздовжній відділ стопи, виготовлені з гіпоалергенного гелю ComfortGel, ідеально підходять для використання з модельним та відкритим літнім взуттям. Шкіряні вкладиші на пробковій основі – чудовий варіант для туфель, черевиків, чобіт, ін.
  • Манжетки на передній відділ стопи. Гелеві подушечки, з двох боків покриті еластичною тканиною FiberSmart, зручно фіксуються на стопі та відмінно амортизують ударні навантаження під час ходьби. Використовувати їх рекомендується для профілактики утворення натоптишів та зменшення болю, спричиненого чутливістю плюсни.

Також асортимент компанії поповнився гелевими наклейками, призначеними для захисту стоп шкіри від натирання взуттям.

Щоб купити оптом товари, що вас цікавлять, просто зареєструйтесь на сайті або скористайтесь будь-яким зручним способом зв'язку.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024