Рівненські правоохоронці вилучили понад 20 тисяч пачок безакцизних цигарок

01 Грудня 2021, 17:26
Рівненські правоохоронці вилучили понад 20 тисяч пачок безакцизних цигарок 1170
Рівненські правоохоронці вилучили понад 20 тисяч пачок безакцизних цигарок

Фігуранти кримінального провадження налагодили «тютюновий» бізнес із  зберігання, перевезення, реалізації цигарок із підробленими марками акцизного податку. 

Викрити протиправну діяльність вдалося працівникам управління стратегічних розслідувань у Рівненській області, слідчим слідчого управління за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури, повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що незаконну підприємницьку діяльність налагодили кілька місцевих жителів — мешканці Рівного та Рівненського району. 

Вчора, 30 листопада, правоохоронці провели 16 санкціонованих обшуків за місцем їхнього проживання, у транспортних засобах, гаражних приміщеннях, де ділки зберігали підпільну продукцію, а також у торгових «точках» збуту фальсифікату. 

У результаті проведених слідчих дій поліцейські вилучили понад 20 тисяч пачок тютюнових виробів без марок чи з підробленими марками акцизного податку, понад 430 тисяч гривень, отриманих від злочинної діяльності, засоби зв’язку, чорнові записи, автомобіль та інші речові докази, які мають суттєве значення у справі.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом зберігання, перевезення, збуту незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку, передбаченого частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України, слідчі дії тривають. Вирішується також питання про відкриття кримінального провадження за статтею 204 КК України. 

Читайте також:  На шахрайстві у Рівному попалася жінка з Вінниці

 

 

 

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024