У Сарнах восьмеро людей оштрафували на 17 тисяч гривень за відсутність документів на вулиці

02 Грудня 2021, 13:25
Оштрафували за відсутність документів на вулиці 1082
Оштрафували за відсутність документів на вулиці

У Сарнах з жовтня по листопад цього року оштрафували на 17 тисяч гривень вісім осіб.

Причиною такого покарання стало те, що громадяни не мали при собі паспорту чи документу, що посвідчує особу. Про це інформує Rivnemedia.

Як зазначають у постановах Сарненського районного суду, громадяни порушили постанову КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Зокрема:

1 листопада о 14:30 по вулиці Вишневій, 1 в місті Сарни на території, у якій встановили червоний рівень епідеміологічної небезпеки, громадянин порушив правила щодо карантину людей, – перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус. Чоловік своїми діями вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 44-3 КУпАП.

4 листопада 2021 року о 14:28 хвилин по вул. Привокзальній, 8 в м. Сарни Рівненської області на території, у якій встановлено червоний рівень епідеміологічної небезпеки, порушив правила щодо карантину людей, - перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

Того ж дня (4 листопада) в той же час на Привокзальній склали ще один протокол про перебування особи на вулиці без документів, що посвідчують особу.

24 жовтня 2021 року о 18:20 по вулиці Бєлгородській, 39 в м. Сарни Рівненської області на території, у якій встановлено помаранчевий рівень епідеміологічної небезпеки, порушив правила щодо карантину людей, - перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

 28 жовтня 2021 року о 01:35 по вулиці Привокзальна, 1 в м. Сарни Рівненської області на території, у якій встановлено червоний рівень епідеміологічної небезпеки, порушив правила щодо карантину людей, - перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

30 жовтня 2021 року о 14:10 по вулиці Вишневій, 38 в м. Сарни Рівненської області на території, у якій встановлено червоний рівень епідеміологічної небезпеки, порушив правила щодо карантину людей, - перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

29 жовтня 2021 року о 08:26 хвилин на автовокзалі по вул. Белгородській, 39 в м. Сарни Рівненської області на території, у якій встановлено червоний рівень епідеміологічної небезпеки, порушив правила щодо карантину людей, - перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

3 листопада 2021 року о 07:35 по вулиці Челюскінців, 15 в м. Сарни Рівненської області на території, у якій встановлено червоний рівень епідеміологічної небезпеки, порушив правила щодо карантину людей, - перебув на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус.

У постановах вказано, що дані особи своїми діями вчинили адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення карантину).

Суддя Юрій Березень визнав вісьмох людей винними у адміністративному правопорушенні і наклав штраф у розмірі 17 тисяч гривень. Також з кожного на користь держави стягнуть судовий збір в розмірі 454 гривень.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024