У селах Локачинщини перевірили магазини на дотримання карантинних вимог

02 Грудня 2021, 09:20
Рейд у магазині ФОТО 807
Рейд у магазині

Робочі групи з представників поліції та Держпродспоживслужби продовжили проводити перевірки закладів торгівлі та громадського харчування Локачинщини на дотримання вимог під час червоного рівня епідемічної небезпеки.

Про це повідомляють у Володимир-Волинській райдержадміністрації.

В ході інспекції перевірили магазин «Кошик» села Війниця, де виявлене порушення невідповідності облаштування місця для дезінфікуючого засобу. У закладі громадського харчування, цього ж населеного пункту, склали протокол про такі порушення як відсутність контейнеру для використаних масок та не здійснення температурного скринінгу працівників даного закладу. 

У магазині «Криничка» порушень щодо дотримання протиепідемічних вимог не виявили. 

Наступними об’єктами перевірки стали заклади торгівлі, що належать підприємцям: Каліщук, Захарчук та Поліщук села Холопичі. В перелічених закладах порушень не виявили. 

Наступним закладом торгівлі, що працює з дотриманням усіх епіднорм та вимог став магазин «Дует» села Маньків

Слід зазначити, що у кожному з об’єктів моніторингових інспекцій з працівниками провели роз’яснювальну роботу, в ході якої фокусували увагу на виконанні обмежувальних заходів.

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024