Інтригу розкрито: Вітраж-вікенд відбудеться території на заводу

03 Грудня 2021, 11:40
Завод «Електротермометрія» ФОТО 813
Завод «Електротермометрія»

Організатори назвали локацію для проведення Вітраж-вікенд, яку досі тримали у секреті. Подія відбудеться на території заводу «Електротермометрія». 

Дата проведення – 25 та 26 грудня. Про це Район.Культура стало відомо на сторінці події у фейсбуці. 

Організатори кажуть, що зайняли дві тисячі квадратних метрів промзони для фестивалю про культуру, місто та крафт. 

«Ми втомились від постійного ниття «ой, та в Луцьку так не роблять», «тут таке не зайде», «ніхто не прийде», «це не елітно». Складається враження, що всі ті бренди, бізнеси, креативні та ІТ-сектори, які так стрімко почали розвиватися після 2014 року, живуть в іншому місті іншого Всесвіту, де все це заходить. Давайте відкинемо стереотипи та створимо класний різдвяний настрій собі на нашому заході. Луцьк — класне сучасне місто, яке давно готове до креативу, знайомства з локальними брендами та лавмарками, нетипової тусовки та переосмислення типових локацій промзони», – йдеться в анонсі. 

Організатори Вітраж-вікенд подію з концентрованою енергією ком'юніті, танцями, дегустаціями, лекторіями, дитячими забавами, концептуальним кіно та музичними вечорами. 

Лучан та гостей міста запрошують на дводенну пригоду, яка дасть поштовх для розвитку нових колаборацій, цікавих знайомств та шаленої енергетики.

Квитки можна придбати за посиланням: https://cutt.ly/bYobxwE

Кошти, зібрані на заході, підуть на фінансування програм жіночого здоров’я Фонду боротьби з раком.

Читайте також: У Луцьку відбудеться Вітраж-вікенд – фестиваль сучасного лайфстайлу міста

 
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024