У Гаївці досліджуватимуть викиди газу з котельні санаторію «Лісова пісня»

06 Грудня 2021, 18:00
Котельня санаторію "Лісова пісня" 1042
Котельня санаторію "Лісова пісня"

У Шацькій селищній раді зібралися на нараду за участі Сергія Карпука, селищного голови, Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, та Руслани Дибель, директорки Волинського обласного санаторію «Лісова пісня». 

На заході обговорили актуальні питання з життєдіяльності оздоровниці та проблеми, з якими стикаються мешканці села Гаївка, – інформують у Шацькій селищній раді.

Першочергово шукали шляхи модернізації котелень закладу, адже місцеві мешканці скаржаться на дим з труб і сажу, яка осідає на деревах і будинках (відповідне звернення до Волинської обласної ради щодо розв'язання цієї проблеми депутати прийняли на черговій сесії селищної ради). 

Було вирішено запросити незалежних фахівців, аби ті провели дослідження щодо шкідливості викидів. За їх результатами будуть напрацьовані варіанти подальших дій та направлено чергове звернення до облради, у комунальній власності якої перебуває санаторій.

Читайте також: Шацькі депутати звернулися до обласної ради щодо забруднення території біля котельні санаторію «Лісова пісня»

Чи справді котельня санаторію «Лісова пісня» забруднює довкілля

На нараді обговорили також питання про місце розташування майбутнього ринку в Гаївці, аби він відповідав усім нормам і функціонував без порушень.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024