На Любомльщині до бюджету сплатили 8,4 мільйона гривень військового збору

08 Грудня 2021, 11:56
На Любомльщині до бюджету сплатили 8,4 мільйона гривень військового збору 549
На Любомльщині до бюджету сплатили 8,4 мільйона гривень військового збору

З легальних доходів працівників Любомльщини протягом січня-жовтня 2021 року до держбюджету сплатили 8,4 мільйона гривень військового збору.

Про це Район.Любомль повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

Сума збору, спрямована для потреб армії, на 24,3 відсотка перевищує минулорічні показники.

Високий рівень податкової культури та офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір.

Тож у податковій службі Волині рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Саме офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024