Локачани сплатили до бюджету 68,5 мільйона гривень ПДФО

18 Грудня 2021, 09:39
Надходження до бюджету 466
Надходження до бюджету

На території Локачинщини протягом січня-листопада 2021 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 68,5 мільйона гривень ПДФО.

Про це ІА Район.Локачі повідомили у Секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

Сума сплаченого працедавцями району податку на доходи фізичних осіб на 27,6 відсотка перевищує минулорічні показники.

«Сумління кожного працедавця – головний чинник, що сприяє надходженню податку на доходи фізичних осіб до бюджетів усіх рівнів. Окрім того, саме легальне працевлаштування передбачає визначені законом соціальні гарантії найманому працівнику у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію», – звертають увагу в податковій службі Волині.

Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи, – нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно, – детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Читайте також: 

Підписуйтеся на Район.Локачі у фейсбуці, де оперативно оновлюється інформація та приєднуйтеся до нас в інстаграмі, де лише найцікавіші новини та анонси подій.

 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024