У Луцьку відкрили другу філію ЦНАПу

18 Грудня 2021, 14:26
ЦНАП на Ковельській 636
ЦНАП на Ковельській

У Луцьку на вулиці Ковельській в приміщенні районної ради відкрили другу філію Центру надання адміністративних послуг.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

«Філософія ЦНАП — максимальний доступ і зручність для тих, хто потребує адміністративних послуг, – зазначив під час відкриття заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. –Територіально громада значно розширила межі за рахунок долучення прилеглих громад, тому виникла необхідність спростити шлях жителів до отримання послуг»

За словами голови Луцької районної ради Олександра Омельчука, приміщення для ЦНАП підготували впродовж трьох тижнів. Наразі тут для зручності відвідувачів — світла, простора, сучасна зала. Послуги надаватимуть чотири кваліфікованих адміністратори.

«Мешканці мікрорайону та прилеглих сіл швидко, сучасно і комфортно зможуть скористатися допомогою адміністраторів у реєстрації місця проживання, поданні документів для отримання соціальних допомог, зокрема, послуги «єМалятко», реєстрації об’єктів нерухомості, оформлення земельних відносин і дозвільних документів, тощо», - розповіла директор ЦНАП у місті Луцьку Лариса Карп’як.

Ще однією функцією філії буде навчання людей цифрової грамотності — адміністратори допомагатимуть відвідувачам зареєструватися, замовляти послуги на платформі Дія, навіть завантажувати сертифікати.

«Ця платформа Міністерства цифрової трансформації суттєво вивільняє час кожного в отриманні послуги, бо об’єднує всі структури в єдину зручну й дієву онлайн-систему», - переконана Лариса Карп’як.

Довідково:

 Філія працюватиме у понеділок-четвер з 8.00 до 17.00, у п’ятницю — з 8.00 до 15.45. Технічна перерва — 12.00-12.45. Телефон для консультацій: (0332) 787772.

Читайте також: У Луцьку патрульним вручили відзнаки і нові звання

 

 
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024