«Ковідна» тисяча – на благодійність: у Луцьку гроші із «Вітраж Вікенду» віддадуть на боротьбу з раком

20 Грудня 2021, 12:10
«Вітраж Вікенд» АНОНС 810
«Вітраж Вікенд»

У Луцьку знайшли спосіб, який допоможе спрямувати частину з «ковідної» тисячі Зеленського на потреби онкохворих та для безоплатних обстежень на рак.

Квиток на фестиваль «Вітраж-Вікенд», який відбудеться у Луцьку вже 25–26 грудня, можна купити за кошти в межах програми «єПідтримка», а виручені із продажу квитків гроші спрямують на Фонд боротьби з раком. Про це пише Таблоїд Волині. 

Квитки можна придбати за посиланням: https://cutt.ly/OUqGNRG.

Вартість за день – 105 гривень, на два дні – 185 гривень. Дітям до 12 років – безкоштовно. При оплаті на сайті касового оператора потрібно вибрати віртуальну картку, на яку зарахована «ковідна» тисяча.

Отримати 1000 гривень за вакцинацію можуть лише повнолітні українці, які згенерували електронний ковід-сертифікат у додатку Дія. Щоб отримати гроші за щеплення, потрібно оновити застосунок, зайти у розділ «Послуги» і натиснути кнопку «єПідтримка». Далі потрібно підтвердити, що вам є 18 років. Після цього має підтягнутися перелік банків, в яких можна відкрити віртуальну картку.

Фонд боротьби з раком – одна з небагатьох благодійних організацій в Україні, яка займається системним скринінгом населення на ракові захворювання. Для цього Фонд організовує безоплатні для людей обстеження на рак навіть у найвіддаленіших селах Волині. Окрім того, суттєва частина роботи Фонду – допомога ліками та розхідниками для Онкогематологічного центру обласної дитячої лікарні.

Читайте також: У Луцьку відбудеться Вітраж-вікенд – фестиваль сучасного лайфстайлу міста

 

 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024