У листопаді клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» зменшили витрати за газ майже на 800 тисяч гривень

21 Грудня 2021, 14:00
У листопаді клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» зменшили витрати за газ майже на 800 тисяч гривень Реклама 490
У листопаді клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» зменшили витрати за газ майже на 800 тисяч гривень

Переваги тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» від ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», відчули близько трьох тисяч побутових клієнтів компанії.

Про це Бізнес.Район повідомила пресслужба ТОВ «Волиньгаз Збут».

Завдяки рівномірній системі оплати, підписники тарифу заплатять за спожитий у листопаді газ майже на 800 тисяч гривень менше, ніж сплатили б при розрахунку за фактичне споживання. У грудні ця сума може бути меншою на 2,7 мільйона гривень.

«Систему оплати за газ рівними частинами упродовж року практикують в багатьох країнах. Ми запропонували цей тариф вперше. І вже можемо робити висновки, що він себе виправдав», – констатує директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. 

Родина Лавренюків з Горохівщини підготувалася до зими заздалегідь. Ще в липні підключили тариф «Твій газ Рівномірний платіж» та щомісяця сплачують за газ фіксовану суму. Завдяки цьому, цифри в зимових платіжках відчутно зменшилися.

«Взимку на опалювання нашого будинку йде в середньому 400 кубів газу. Торік платили близько трьох тисяч гривень на місяць. Цей тариф передбачає оплату річного обсягу споживання газу рівними частинами. Це зручно для нашого сімейного бюджету. Адже упродовж року щомісячна сума до сплати становить трішки більше тисячі гривень», – зауважує Сергій Лавренюк.

Сергій Лавренюк
Сергій Лавренюк

Нагадаємо, перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» побутові споживачі газу могли в травні-вересні 2021 року. Відповідно до умов комерційної пропозиції, річний об’єм споживання газу розділяється рівними частинами на рік. Споживач упродовж року отримує платіжку з однаковою сумою до сплати. Діє тариф до травня 2022 року. По тому відбудеться звірка показників лічильника, після чого споживач отримає звіт із перерахунком.

Читайте також: «Волиньгаз» обстежив цьогоріч понад вісім тисяч кілометрів газових мереж

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024