Рівне: працівників залізниці підозрюють у розкраданні дизельного палива

28 Грудня 2021, 16:12
Рівне: працівників залізниці підозрюють у розкраданні дизельного палива 794
Рівне: працівників залізниці підозрюють у розкраданні дизельного палива

Організатору та чотирьом його спільникам повідомили про підозру у привласненні чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

У ході слідства встановили, що 46-річний рівнянин, працюючи машиністом локомотива Регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця», бувши матеріально відповідальною особою, організував та очолив групу, до складу якої залучив як виконавців чотирьох своїх колег, працівників цієї ж філії, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області.

Так, у червні-липні цього року учасники угруповання, діючи відповідно до узгодженого всіма членами організованої групи плану зупиняли тепловоз на запасних залізничних коліях біля однієї зі станцій та використовуючи гумовий шланг, перекачували дизпаливо з тепловоза у заздалегідь підготовлені ємності. Пізніше це пальне транспортували до місця проживання організатора, де і збували за цінами нижче ринкових. повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

Досудовим розслідуванням встановлено привласнення за такою схемою понад 2 тонни пального. «Укрзалізниці» завдано понад 70 тисяч гривень збитків.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу УСР в Рівненській області ДСР НП України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 12 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Читайте також:  Правоохоронці шукають свідків смертельної аварії у Піскові

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024