Поблизу Рівного намагалися обікрасти приватне підприємство

05 Січня 2022, 09:29
Крадіжка з підприємства 599
Крадіжка з підприємства

У Рівненському районі під час крадіжки із підприємства поліцейські затримали двох зловмисників.

Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

До вирішення питання про обрання запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання. Санкція інкримінованої їм статті передбачає від трьох до шести років позбалення волі. 3 січня, близько третьої ночі до поліції зателефонував охоронець, що в селі Городок невідомі проникли на територію приватного підприємства, де намагалися скоїти крадіжку. Двох із них затримали на «гарячому» працівники виробничої установи та утримували до приїзду поліцейських.

Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала, що до викрадення чужого майна причетні 26-річний рівнянин, 24-річний житель Рівненського району та іще двоє поки не встановлених слідством зловмисників. Чоловіки проникли на територію приватного підприємства, де із під конструкції одного із приміщень викрали три мотки кабелю, які віднесли до авто.   

Із місця події слідчі вилучили понад 150 кілограмів мідного кабелю, автомобіль «Skoda», який використали для вчинення злочину. Свою провину раніше не судимі чоловіки визнають, але спільників не називають.

За фактом незакінченого замаху на вчинення крадіжки, поєднаної із проникненням, слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського РУП розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 15, частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, у рамках якого двох жителів Рівненського району затримали в порядку статті 208 КПК і повідомили про підозру.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання вартою. Поліцейські наразі проводять розшукові заходи щодо встановлення інших причетних до злочину осіб.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024