Історія успіху сарненчанки: від безробіття до роботи кухарем

12 Січня 2022, 14:11
Жінка влаштувалася на роботу 596
Жінка влаштувалася на роботу

Жінка з Сарненського району пройшла шлях від безробіття до омріяної роботи.

Про це інформує Сарненський районний центр зайнятості.

Процес пошуку робочого місця після закінчення навчального закладу справа не з легких. Адже роботодавці вимагають від претендентів на робоче місце досвід роботи й необхідні практичні знання. Тож для того, щоб отримати бажане місце роботи, випускникам доводиться докласти чимало зусиль.

В такій ситуації опинилась і Анастасія Пархомчук з села Зарів’я Сарненського району. У 2020 році вона закінчила Сарненське вище професійне училище №22 за професією «кухар». Під час проходження навчання мала досвід роботи за професією «офіціант» та по закінченню навчання все ж хотіла працевлаштуватись за фахом – кухарем. Але знайти роботу виявилось не так просто. Тож, за сприянням у працевлаштуванні, Анастасія звернулась до Сарненського районного центру зайнятості.

Варто відзначити, що до пошуку роботи безробітна віднеслась відповідально і наполегливо, чітко виконувала рекомендації кар’єрного радника Наталії Дячук і результат не забарився. Підібрали вакансію кухаря у піцерію «Мафіозі», безробітна пройшла співбесіду з роботодавцем, на якій домовились, що вона буде прийнята на роботу за умови проходження стажування. Тож, фахівці центру зайнятості, організували Анастасії Пархомчук стажування на робочому місці у піцерії «Мафіозі» кухарем.

За час стажування Анастасія зарекомендувала себе як відповідальна та старанна працівниця. Не розчарувався у своєму виборі і роботодавець Тарас Павлюк. Тарас Григорович з 2009 року займається діяльністю ресторанів та надання послуг мобільного харчування, а з 2012 року плідно співпрацює з центром зайнятості. 

Читайте також: Молода сім'я з Горохівщини успішно займається садівництвом

Анастасія Пархомчук
Анастасія Пархомчук

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024