Цьогоріч на Рівненщині будуватимуть шість дитсадків

14 Січня 2022, 16:50
На фото – проєкт дитсадка у селі Крупець 415
На фото – проєкт дитсадка у селі Крупець

У 2022 році у Рівненській області заплановані роботи з будівництва одразу шести дитячих садків. Усі проєкти реалізовуватимуть у рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це розповів голова ОДА Віталій Коваль, йдеться на сайті облдержадміністрації.

«Велике будівництво» у 2022 році на території Рівненщини продовжується. Програма охоплює декілька соціальних напрямів, і розбудова дошкільної освітньої мережі – один із них. Відтак, цьогоріч у планах – побудувати шість дитсадків. З них два проєкти – перехідні з минулого року. Це дитсадки в смт Мізоч та в Рівному на вулиці Коновальця», – повідомив Віталій Коваль.

Також зводитимуть нові дошкільні заклади в селах Крупець, Городок, Колоденка, Великий Олексин. Територіальні громади виготовили проєктно-кошторисну документацію. Також місцева влада співфінансуватиме будівництво об’єктів, що є основною вимогою включення до програми «Велике будівництво» у 2022 році.

Нагадаємо, у 2022 році, в рамках президентської програми, на Рівненщині запланована реалізація 16 проєктів: п'ять шкіл, шість дитячих садків, п'ять спортивних споруд.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024